,

Keukenlab

Word een betere kok door te koken met kennis

Specificaties
Gebonden, 288 blz. | NL
Nijgh & Van Ditmar | 1e druk, 2019
ISBN13: 9789038805955
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Nijgh & Van Ditmar 1e druk, 2019 9789038805955
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN.

Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk en laten zien hoe je de beste resultaten bereikt in je eigen keukenlab. Van het bakken van luchtige briochebroodjes en perfecte friet tot het vangen van aroma's in sauzen en schuimen.
Mariën en Groenewold nemen 15 processen die aan de basis liggen van het koken (zoals Maillard-reacties, karamellisatie, verdamping, emulgeren, oxidatie, etc.) onder de loep. De theorie achter deze processen wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten uitgelegd. Je leert zo precies hoe je je eigen kookresultaten kunt perfectioneren.

Specificaties

ISBN13:9789038805955
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:288
Druk:1
Verschijningsdatum:24-9-2019
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Keukenlab