,

Sous Vide

het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

Specificaties
Gebonden, 256 blz. | NL
Veltman Uitgevers B.V. | 1e druk, 2019
ISBN13: 9789048309085
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Veltman Uitgevers B.V. 1e druk, 2019 9789048309085
Op voorraad
Nu besteld, dinsdag in huis

Samenvatting

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Specificaties

ISBN13:9789048309085
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:6-3-2019
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Sous Vide