, ,

Bier en Barbecue

Specificaties
Paperback, 160 blz. | NL
Koken met Krullen | 1e druk, 2020
ISBN13: 9789082384475
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Koken met Krullen 1e druk, 2020 9789082384475
Onderdeel van serie De Bier en Spijs Encyclopedie
Op voorraad
Vandaag voor 23:00 besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

‘Bier en Barbecue’ is het zesde kookboek van internationaal biersommelier Arvid Bergström. In dit nieuwe boek staan heerlijke barbecuegerechten met bijpassende bieren. De gerechten zijn ideeën voor op en bij de barbecue.

Voor dit boek kreeg Arvid hulp van Daan Hamoen en Bernd Beersma. Daan is teamcaptain bij de Rokende Règâhs en Bernd is een fanatiek barbecueër, naast zijn ander grote passie brouwen voor de Kleine Beer Brouwerij.

In dit kookboek staan heerlijke gerechten om samen met verschillende bieren te proeven. Daarnaast zijn er veel tips voor andere bieren. Met een kleine twist kun je zo bij het gerecht een tweede bier serveren. Maar ook zijn variaties op recepten, met dan een andere bierstijl erbij als suggesties. Zo kun je vaker genieten van gerecht met een ander bier erbij.

En het is misschien wel het leukste, lekkerste en fijnste om met een groepje vrienden of familie af te spreken en lekker veel verschillende combinaties te proeven.

Proost, rook ze en eet smakelijk!

Specificaties

ISBN13:9789082384475
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Uitgever:Koken met Krullen
Druk:1
Verschijningsdatum:1-9-2020
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Bier en Barbecue