Een kijkje in een consumptie-laboratorium

practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren

Specificaties
Paperback, 112 blz. | NL
Lalito | 2014
ISBN13: 9789491982026
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Lalito e druk, 2014 9789491982026
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst.

Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland.

Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren.

In de facsimile-uitgave van dit zeldzame boekwerkje 230 wenken voor de bereiding van dranken.

Specificaties

ISBN13:9789491982026
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Uitgever:Lalito
Verschijningsdatum:1-7-2014
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Een kijkje in een consumptie-laboratorium