Inmaak- en fermenteerbijbel

Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha

Specificaties
E-book, blz. Epub met watermerkbeveiliging | Nederlands
Carrera culinair | 2023
ISBN13: 9789048866496
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Carrera culinair Epub met watermerkbeveiliging e druk, 2023 9789048866496
Onderdeel van serie Kookbijbels
Direct te downloaden

Samenvatting

Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten.

Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!

Specificaties

ISBN13:9789048866496
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Uitgever:Carrera culinair
Verschijningsdatum:3-10-2023
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Inmaak- en fermenteerbijbel