Aan tafel met Charles Dickens

Specificaties
Gebonden, 80 blz. | NL
Het Zwarte Schaap | 1e druk, 2022
ISBN13: 9789492821096
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Het Zwarte Schaap 1e druk, 2022 9789492821096
Op voorraad
Vandaag voor 23:00 besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Josephine van My inner Victorian maakte een heerlijk boek over eten en koken in de 19e eeuw, met Charles Dickens als uitgangspunt. Vijfentwintig recepten - van 'Ruth Pinch's Beef Steak Pudding' tot Victoria sponge cake - om zelf te maken. Met informatie over historisch koken bij je thuis, dineren in de 19e eeuw en een blik in de Victoriaanse keuken.

Het boek behandelt soepen, vleesgerechten, groenten en aardappels, en desserts - waarbij de epische Christmas Pudding uiteraard niet ontbreekt. Het boek wordt geïllustreerd met prachtige foto's van gerechten en afbeeldingen uit de tijd van Charles Dickens.

Specificaties

ISBN13:9789492821096
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:80
Uitgever:Het Zwarte Schaap
Druk:1
Verschijningsdatum:10-9-2022
Hoofdrubriek:Koken en eten

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Aan tafel met Charles Dickens